U deset porodilišta u BiH darovane majke-porodilje

U porodilištima u Sarajevu (Ginekološko-akušerska klinika Jezero i Opća bolnica „Prim. dr. Abdulah Nakaš“), Lukavici, Mostaru, Tuzli, Zenici, Travniku, Goraždu, Bihaću i Tešnju danas su poklon paketima AS GROUP darovane sve majke/porodilje koje su jučer, 25. novembra, na svijet donijele nove građane BiH.

Porodiljama je uručen vrijedan poklon paket prehrambenih proizvoda AS GROUP, odnosno brendovi Klasa, Vispaka, Sprinda, Kenta, Mastera i Oaze. Ovom akcijom, koja je organizovana povodom Dana državnosti BiH, AS Grupacija nastavila je praksu svog društveno odgovornog djelovanja.

„Pored naših najmilijih, na izlazu iz porodilišta dočekao nas je i slatki poklon paket AS Grupacije. Sve ovo što smo dobili bit će nam korisno u prvim danima nakon poroda, kako za nas tako i za naše goste, jer tu je kafa, kocka, baklava, čaj, lokum, integralni keks…“,  rekla je Elma Pačariz iz Sarajeva.

Mirnesa Malkić iz Travnika, kao i Nermina Zahirović iz Tuzle, vjerni su potrošači proizvoda AS Grupacije. Obradovane su poklonom i kažu da će im poslužiti za doček prvih gostiju.

U porodilištima u kojima je AS GROUP organizirao akciju darivanja, jučer je rođeno 40 beba. Porodilje, kao i osoblje zdravstvenih ustanova, bili su prijatno iznenađeni gestom AS Grupacije i uputili su riječe iskrene zahvalnosti.Novorođenčadima i njihovim porodicama AS GROUP želi dug život, i mnogo zdravlja, uspjeha i sreće.