KLAS

REKORDNA PRODAJA BRAŠNA


Bosanskohercegovačka prehrambena industrija Klas d.d. Sarajevo postigla je rekordnu prodaju brašna u posljednjih pet godina, dosegavši mjesečnu proizvodnju od 6.000 tona.


Odličnoj prodaji Klasovog brašna, uz ponajbolji Zlatni puder, najviše je doprinjelo brašno T-500 u pakovanju od 25 kg.


Saznaj više
rusmir_enis

FMCG Summitu u Sarajevu


Popularni bh. glumac Enis Bešlagić i direktor kompanije Klas d.d. Sarajevo Rusmir Hrvić izveli su jučer zanimljiv business performans pod naslovom "Inspirisani Bosnom" na prvom FMCG Summitu održanom u Sarajevu pred oko 400 učesnika događaja koji je okupio vodeće ljude u BiH i regiji iz oblasti proizvodnje hrane i pića, trgovačkih lanaca, distributera i marketing stručanjaka


Saznaj više
lokumi_100000

100.000 Bosanskih lokuma


Bosanskohercegovačka prehrambena industrija Klas d.d. Sarajevo danas je u 25 gradova BiH građanima poklonila 100.000 komada Bosanskog lokuma.


Više od 35 promotera i uposlenika Klasa čestitali su na ovaj način građanima BiH tradicionalni praznik rada - Prvi maj, časteći ih tradicionalnim bosanskohercegovačkim proizvodom "Bosanskim lokumom".


Saznaj više
22643296_1613701342028034_1011515380_o

MAJKINA PITA


Klas je među rijetkim proizvođačima koji brašnu ne dodaju nikakve enzime i aditive. Konstantno radimo na unaprijeđenju kvaliteta, i danas možemo ponosno potvrditi da proizvodimo brašno vrhunskog kvaliteta kojem potrošači vjeruju. To potvrđuje i nova kampanja u kojoj krajnji potrošači iznose svoja pozitivna iskustva, savjete i recepte od Klas brašna..


Saznaj više
sbf

SARAJEVO BUSINESS FORUM


Drugi dan Sarajevo Business Foruma obilježen je značajnim panel diskusijama i događajima od izuzetne važnosti za promociju ekonomskog potencijala Bosne i Hercegovine i regiona.


Predstavnik kompanije AS Goup Adis Hasaković rekao je kako se najveći dio prometa firme dešava u proizvodnji hrane.


Saznaj više
sarko_mart_head

Klas dame počastio Sarko torticama


Povodom Međunarodnog dana žena, promoteri bosanskohercegovačke prehrambene industrije Klas d.d. Sarajevo danas su na tri lokacije u Sarajevu damama podijelili 3.000 "Sarko tortica“


Saznaj više
klas_1_mart

PECIVA I BALONI U TRAMVAJU


Povodom 1. Marta, Dana nezavisnosti BiH, promoteri Klasa odjeveni u tradicionalnu nošnju naroda BiH dijelili su peciva putnicima koji su se prevozili u tramvaju s reklamom kompanije na relaciji Ilidža - Baščaršija.


Saznaj više

 

 

[/image_with_text]

 • DOMACI HLJEB
  In Recepti
  DOMACI HLJEB

  Naše majke, domaćice, nane, bake, pekari, dijele svoja dobra iskustva, jer oni uvijek imaju šta reći. Oni imaju recepte koji traju, koji se prenose s koljena na koljeno kao i savjet za izbor brašna. Jer, ako pogriješite u izboru brašna, niko vam ne garantuje uspjeh recepta.


  Saznaj više
 • SARKO
  In Recepti
  SARKO

  Sarko tortice su prve domaće tortice i najnoviji Klasov proizvod u kategoriji industrijskih kolača. Kompletan proizvod je djelo Klasovih stručnjaka i, nakon rolata, tortice predstavljaju novu vrijednost Klasovom brandu Sarko čija potražnja na tržištu je pozitivno iznenadila sve nas. Sarko torticama smo najavili početak projekta inovacija, sa krajnjim ciljem jačanja brandova i udjela u tržištu.


  Saznaj više
 • BOSANSKI LOKUM
  In Recepti
  BOSANSKI LOKUM

  Prateći europske trendove u konditorskoj industriji, Klas je konstantno razvijao nove proizvode, te nabavljao novu i kvalitetniju proizvodnu opremu i mašine. Trenutno konditorski asortiman Klasa broji čak 43 proizvoda, kao što su Bosanski lokumi, rolati i tortice Sarko, vafli Jaro, te širok asortiman čajnih peciva, i svi nose oznake kvaliteta propisane međunarodno priznatim standardima ISO i HACCP.


  Saznaj više

…hrana puna ljubavi

FIT “INTEGRALNI KEKS”

“Fit” je novi Klasov integralni keks proizveden u tri okusa – classic, lješnjak i čokolada. “Fit” je nastao u odjelu za razvoj kompanije Klas, a na njemu se radilo nešto manje od godinu dana. Novi brand je u potpunosti djelo domaćih stručnjaka.

FIT_HOME_1
logo_hrana_ljubavi

…hrana puna ljubavi

KATALOZI PROIZVODA

preuzmite akcijski katalog maloprodaje KLAS-ovih proizvoda i saznajte sve o našim proizvodima kao i o najnovijim akcijama

karijera

…da li želiš

graditi karijeru u klasu

Bilo da imate bogato radno iskustvo, tek ste diplomirali, tražite mogućnost obavljanja prakse ili sezonskog zapošljavanja, a želite postati dio uspješnog tima kompanije Klas d,d, Sarajevo, pošaljite nam svoj CV putem e-maila ljudski.resursi@klas.ba

Vašu prijavu ćemo pažljivo razmotriti te vas kontaktirati u skladu s trenutnim poslovnim potrebama i otvorenim radnim mjestima.

Napomena: Trenutno nemamo otvorenih radnih mjesta.

DOMACI HLJEB

MAMINA ŠTRUDLA

PITA

KORPORATIVNI SPOT

Fit

…hrana puna ljubavi

RECEPTI IZ KLASOVE SEHARE

Pročitajte recepte koje smo spremili samo za Vas i iskoristite proizvode KLAS na načine za koje do sada možda i niste znali.

recepti_klas